Vyhlášení 50. ročníku soutěže POODM
31. 5. 2024

Bližší informace

I v letošním roce se mohli žáci MŠ, ZŠ, PŠ, víceletých gymnázií, SŠ a SOU, ale také mladí hasiči, skauti a další děti navštěvující jiná mimoškolská zařízení zúčastnit již 50. ročníku soutěže Požární ochrana očima dětí a mládeže. Tématiku celého IZS mohly děti ztvárnit buď v literární, výtvarné, komiksové či digitální podobě. Na svých dílech děti pracovaly od konce listopadu až do začátku března, následně proběhlo jejich vyhodnocení okresní komisí, která vybrala ty nejlepší z nejlepších, což nebyl vůbec snadný úkol, protože všechny práce byly opravdu pěkné a soutěže se zúčastnilo dohromady krásných 661 dětí.

Ve středu 22. května se pro první tři vítěze jednotlivých kategorií konalo slavnostní vyhlášení výsledků na hasičské zbrojnici dobrovolných hasičů z Brna-Chrlic, kteří si pro děti po předání ocenění připravili i drobný doprovodný program. Děti si tak mohly například prohlédnout hasičské auto nebo zastříkat z proudnice. Rádi bychom tedy poděkovali nejen hasičům z Chrlic, ale především všem zúčastněným dětem, vítězům ještě jednou gratulujeme a budeme se těšit na hojnou účast v příštím ročníku.

Co je u nás nového

Starší Aktuality

Dnes proběhlo závěrečné MČR dorostu v kategori jednotlivců. Za OSH Brno-město nás reprezentovala Klárka Malíková z SDH Brno-Vinohrady a celkově se...

pokračovat ve čtení