Požární útok ve Slatině + vyhlášení Brněnské ligy
25. 6. 2022

Bližší informace

V sobotu 25. června se v brněnské Slatině konal poslední závod této sezóny v požárním útoku. To také znamenalo, že se rozdělovaly poslední body do Brněnské ligy. Jelikož některá družstva od sebe dělila jen několik málo bodů, tak sobotní závody mohly finálním pořadím pěkně zamíchat. Napětí by se dalo krájet a důležitá nakonec byla každá sekunda.

Nejprve se podívejme, jak dopadl samotný závod.

V kategorii mladších žáků soutěžilo 11 družstev. Nejrychlejší bylo družstvo Ořešína s výsledným časem 16:05 s. Na druhém místě skončily Vinohrady A a třetí se umístila domácí Slatina A.

V kategorii starších žáků bojovalo 8 družstev. Na prvním místě se umístilo družstvo Vinohrady A s časem 14:69 s. Druhé místo obsadila domácí Slatina A a třetí místo patřilo Ořešínu.

První místo v kategorii dorostu získalo Královo Pole, druhé místo Vinohrady a třetí místo obsadily Chrlice.

Všem moc gratulujeme!

A jak tedy vše ovlivnilo výsledky Brněnské ligy a kdo se pro letošní rok umístil na stupních vítězů?

Kategorie mladší žáci:

1. Ořešín

2. Vinohrady A

3. Slatina A

Absolutním vítězem v kategorii mladších žáků se stal Ořešín, který uhájil prvenství o jediný bod před druhými Vinohrady A. Bronzové místo obsadila Slatina A se ztrátou 2 bodů na druhé místo.

Kategorie starší žáci:

1. Vinohrady A

2. Slatina A

3. Chrlice

Zlatou medaili v kategorii starších žáků s vysokým bodovým náskokem nad ostatními získalo družstvo Vinohrady A. Druhé místo obsadila Slatina A a o 3 body za ní se na bronzovém místě umístilo družstvo Chrlic.

Kategorie dorostu:

1. Královo Pole

2. Vinohrady

3. Bohunice

V kategorii dorostu největší souboj proběhl o první dvě místa, kdy nakonec první místo s náskokem 4 bodů získalo družstvo Královo Pole. Druhé místo obsadilo družstvo z Vinohrad a třetí místo družstvo z Bohunic.

Všem účastníkům Brněnské ligy děkujeme za celoroční snažení a vítězům moc gratulujeme.

Věříme, že příští sezóna Brněnské ligy přinese další zajímavé souboje o co nejlepší umístění a budeme svědky novým rekordním časům v požárním útoku.

Co je u nás nového

Starší Aktuality

Přidej se k nám!

Chceš zažít spoustu zábavy, naučit se něco nového, zasportovat si a hlavně poznat nové kamarády? Je ti mezi 3 až 18 roky? Pokud si na obě otázky...

pokračovat ve čtení