Krajská kola PLAMEN a DOROSTU
5. 6. 2022

Bližší informace

O uplynulém víkendu proběhla krajská kola ve Znojmě. V sobotu 4.6. proběhlo krajské kolo hry PLAMEN, zde náš okres reprezentovalo družstvo starších žáků z SDH Brno-Vinohrady. Družstvo si vedlo výborně a vybojovalo si krásné 4. místo!

Následující den v neděli 5.6. se konalo krajské kolo DOROSTU. Zde náš okres reprezentovalo družstvo dorostenek z SDH Brno-Vinohrady a několik jednotlivců z Hasiči Brno – Královo Pole Družstvo dorostenek skončilo na krásném 3. místě.

Jednotlivci z Králova Pole se umístili v kategorii staršího dorostu na 8. a 10. místě, starší dorostenka na 9. místě. Všem reprezentantům našeho OSH blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci našeho okresu.

Dále patří obrovské díky všem rozhodčím z našeho okresu, kteří oba dva dny rozhodovali a pomohli ke zdárnému průběhu soutěže a to konkrétně za sobotu K. Šikulová, L. Sáňková, V. Bučková, L. Pavlík, M. Šrůtková a V. Trampotová. Za neděli potom K. Šikulová, L. Vítová L. Vít, J. Šrůtek, M. Šrůtková, L. Pavlík a S. Fajtová. Ještě jednou děkujeme za jejich práci.

Může jít o obrázek 8 lidem a stojícím lidem
Může jít o obrázek 8 lidem a stojícím lidem
Může jít o obrázek 10 lidem a stojícím lidem
Popis není dostupný.

Co je u nás nového

Starší Aktuality

Přidej se k nám!

Chceš zažít spoustu zábavy, naučit se něco nového, zasportovat si a hlavně poznat nové kamarády? Je ti mezi 3 až 18 roky? Pokud si na obě otázky...

pokračovat ve čtení
Halovka 2024 Havířov

Halovka 2024 Havířov

Máme důvod k radosti. Dnes se v Havířově konala halová hasičská soutěž mladých hasičů, jež byla současně XXXII. ročníkem neoficiálního mistrovství...

pokračovat ve čtení